OVER MIJ


SWENJA

 

 

 

Hoi! Even voorstellen.. 

Want wie wil nou niet weten wie je straks op de foto gaat zetten? De klik met je fotograaf is belangrijk, zodat je je tijdens de fotoshoot op je gemak voor de camera kunt bewegen.

 

Ik maak het liefste foto's zonder geforceerd een pose aan te nemen. Ik kan jullie ondersteunen en tips geven, maar verder loopt het geheel natuurlijk en moeten houdingen en je glimlach vanzelf komen. Dan krijgen we het mooiste resultaat. 

 


Mijn eerste camera kreeg ik van de Rabobank, bij het openen van de spaarrekening. Op vroege leeftijd ging madame dus al op pad om tientallen fotorolletjes te laten ontwikkelen. Van analoge gingen we naar de digitale camera en uiteindelijk naar de spiegelreflex.  Van het volgen van workshops, een opleiding aan de Fotovakschool tot het starten van Swenja Jongman Fotografie.

De eerste jaren stonden in het teken van uitbreiden en professionaliseren, druk en spannend. Momenteel heeft Swenja Jongman Fotografie uitgebreide ervaring opgedaan, maar blijft zich ontwikkelen.

Het leukste vind ik, om samen met jou de wensen en ideeën te bespreken en het mooiste beeld vast te laten leggen.

 

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Neem een kijkje in mijn portfolio en neem gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier

 

Liefs, Swenja